Tonhalas szilvasaláta (fogyókúrás saláta recept)

>> 2009. április 25., szombat

Hozzávalók 1 adaghoz:

6 db nagy, húsos szilva, 1 pici jégsaláta, 1 citrom, 2 főtt tojás, 1 teáskanál mustár, édesítőszer, 1 konzervnyi sós lében tartósított tonhal (a "forgácsos", apró darabkás változat), fél pohár (75 g) natúr joghurt, só, őrölt bors.

Elkészítés:
A kimagvalt szilvákat és a salátát vékony csíkokra vágjuk. A főtt tojások fehérjét apró kockákra szabdaljuk, majd az előbb említett három hozzávalót összekeverjük egy kisebb salátástálban. Hozzáadjuk a lecsepegtetett tonhalforgácsokat, majd az egészet ízesítjük a citrom levével, s leöntjük hamis tartármártással, amit a két főtt tojás sárgájából, a joghurtból, mustárból, sóból és őrölt borsból készítettünk.

Behútve fogyasszuk!

  © Free Blogger Templates Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP