Fogyókúrás csorbaleves recept

>> 2009. április 22., szerda

Hozzávalók két adaghoz:

30 dkg pulykacombfilé, 30 dkg vegyes leveszöldség felaprózva (sárgarépa, petrezselyem, karalábé, zeller, esetleg karfiol, zöldborsó, zöldbab, brokkoli, pasztinák - ízlés szerint), fél evőkanálnyi étolaj, 5 dkg rizs, só, bors, friss mentalevél, 1 pohár natúr joghurt (150 g).

Elkészítés:
A kis kockákra vágott húst a zöldségekkel egy kis olajon víz hozzáadásával megpároljuk. Amikor már majdnem megpuhultak, hozzátesszük az átmosott rizst, fűszerezzük, beletépkedünk néhány fiss mentalevelet, felöntjük 8 dl vízzel és puhára főzzük. Tálaláskor kerüljün egy kanálnyi joghurt a tányér aljára, s keverjük el a levessel.

  © Free Blogger Templates Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP